Pinus Sylvester

Boomschors-Sylvester

Pinus Maritieme

BoomschorsPinus Maritieme

Boomschors Big Bag is (los) verkrijgbaar in diverse soorten en fracties,  afhankelijk van het doel en duurzaamheid kunt u een keuze maken uit de volgende producten.

AFGEZEEFDE DENNENSCHORS mix 10-50mm, is een schors die afkomstig is van de grove den Pinus Sylvester. Deze fractie blijft “schoon” doordat de fijne fractie is uitgezeefd. Daarnaast heeft de afgezeefde dennenschors een uitstekende dempende werking waardoor dat deze schors zeer geschikt is als speeltuinschors voor onder klim- en speeltoestellen. Natuurlijk kan deze schors ook gebruikt worden ter voorkomen van onkruid tussen beplantingen of aanleg wandelpaden.

FRANSE ZEE-DEN SCHORS 20-45mm, is een schors die afkomstig is van de Franse pijnboom. Door de mooie roestbruine kleur en brokjes fractie is dit een zeer decoratieve maar vooral ook een zeer duurzame boomschors die universeel toepasbaar is, zowel als speeltuinschors als wandelpaden of als afdeklaag.Hoeveel nodig met een kuub kunt u, 12m2 aan vullen met een laag van 8 tot 10 cm

Boomschors Big Bag kunt u voordelig bestellen bij Muysers Potgrond BV in Reuver. Onze transportservice levert snel door heel Nederland én het grensgebied.