Al onze potgrond en containergronden worden met de grootste zorg samengesteld op advies of uw aanvraag op maat gemaakt voor uw teelt. Wij kunnen volgende producten leveren:

POTGRONDEN VOOR DE BLOEMISTERIJ,verkrijgbaar van fijn tot grof op basis van diverse soorten veen, voorzien van basisbemesting PG-Mix en PH op de juiste waarde door toevoeging Dolokal PG. Natuurlijk kan ook op verzoek langzaam werkende meststoffen worden toegevoegd zoals b.v. Osmocote.

POT- EN CONTAINERGRONDEN VOOR DE BOOMKWEKERIJ,verkrijgbaar van stekgrond tot zeer grof rul en luchtig medium voor zeer grote pot/kuip maten , met toevoeging van brokjes en uitgezeefde sphagnumvezel voorzien van een basisbemesting PG-Mix en PH op de juiste waarde door Dolokal PG. Natuurlijk kan op verzoek ook langzaamwerkende meststoffen worden toegevoegd zoals b.v. Osmocote.

STEKGROND, wordt gemaakt op basis van uitgezeefd Baltisch witveen met toevoeging van Perlite 3.

INPAKMEDIUM, een prima rul en vochthoudend mengsel dat goed verwerkbaar is, niet kleeft in aanvoerbunkers of aan transportbanden en is speciaal samengesteld voor het maken van kunstkluiten t.b.v. transport en postorderverzending, tevens verkrijgbaar als groeimedium (kweken-verzenden)